Kiitokset!

Ei tullut Sohon senaattorista Suomen senaattoria. Ei soittanut median edustaja aamulla, soitti puhelinmyyjä. Kuitenkin yli 2000 pirkanmaalaista katsoi minun olevan heidän luottamuksensa arvoinen. Kymmenet osoittivat minulle julkisen tukensa, jotkut lahjoittivat rahaa ja muutamat uhrasivat aikaansa päiväkausia, jotkut jopa kuukausia kampanjamme eteen. Saamani tuki, pyyteetön auttaminen ja ryhmähenki kertovat vilpittömästä halusta parantaa maailmaa; juuri siitä samasta halusta, joka ajaa minua politiikkaan.

Suurkiitos kaikille äänestäjille, tukijoille ja kampanjan vapaaehtoisille. Äänenne ja tukenne velvoittavat minua tekemään entistäkin enemmän työtä paremman maailman eteen Tampereella valtuutettuna ja Pirkanmaalla maakuntavaltuustoryhmämme puheenjohtajana. Kiitos!

-Juhana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *