2 Comments

 1. Jussi Virta

  Hienoa että näihin asioihin kiinnitetään huomiota.
  Viime vuosien aikana Tampereen pyöräilyolosuhteet ovat kehittyneet paljon, mutta varsinkin toteutuksessa on vielä paljon parannettavaa.

  Yksi uusia teitä rakennettaessa toistuva ongelma on liikennevalojen nöyryysnappuloiden hankala sijoittelu. Usein ne asennetaan liian kauas kevyenliikenteenväylän reunasta, jolloin pyörän selästä on noustava yltääkseen painamaan nappia. Talvisin pääsyä nappuloille haittaavat niiden eteen tehtävät lumikasat, keväisin ja syksyisin nappuloiden edessä on usein kuralätäkkö, kun nappulatolppa on väylän laidassa olevassa kuopassa.

  • Juhana Suoniemi

   “Nöyryytysnappulat” eivät valitettavasti mahtuneet tähän kyselyyn mukaan. Myös tiehen asennetut anturit ovat harmittaneet minua, sillä ne eivät yleensä noteeraa polkupyörää, joskus eivät edes moottoripyörää. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *